geen producten

Nieuwe website en meer nieuws!

7 maart 2022

We hebben een nieuwe website! Ga snel naar www.kruidkoek.com om, oh...welkom! Shoutout naar webmaster Geert voor zijn harde werk en de fantastische vintage mediaplayer. De komende tijd wordt de website uitgebreid met nog meer geweldige verhalen, filmpjes en downloads. Maar ondertussen er is nog meer goed nieuws! >>>

Afgelopen week namen we KRUIDKOEK III op. Onze dank gaat uit naar hulptroepen Matthijs Kievit achter de knoppen, de Mailmenstudio en de ondersteuning van Amarte, No man's Land en het Sena Muziekproductiefonds. We kunnen niet wachten onze nieuwe gekke liedjes aan jullie te laten horen, maar daarvoor nog even geduld.

Want eerst spelen we a.s. zaterdag 12 maart de premiere van Tuut Tuut Kwantumschuim, onze tweede voorstelling die we samen met Joost Oomen maakten, een productie van Explore the North. (TICKETS)
Zondag 13 maart spelen we samen met vijf andere bands de finale van de eerste editie van de Karel van Eerd Music Award in Breda en maken we kans om op tour te gaan door Europa. Ondertussen vult onze agenda zich weer langzaam maar zeker met speeldata voor komend seizoen. Houd deze kersverse website en onze socials in de gaten!

Liefs,

Nick, Tijmen, Reindert, Bram

Nieuwe website en meer nieuws!